УСЛУГИ ПО ДОМОВЕТЕ

Отпушване на канали София

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ
ОТПУШВАНЕ НА МИВКИ И СИФОНИ

Фирмата предлага отпушване на мивки и отпушване на сифони на конкурентни цени.

Причината за запушена мивка може да е както в сифона, така и в отходната тръба. Ако мивката на кухнята или банята ви се запуши можете да отвъртите сифона на мивката, за да го почистите, като предварително поставите кофа под него, за да избегнете изтичащата мръсотия. Почистете и канализацията отвътре с твърда четка и проверете дали отново от мивката излиза неприятна миризма и водата се оттича бавно.

Отпушването на мивката можете да извършите и с помощта на препарати, но да не са твърде силни за да не увредят пластмасовите сифони и гумените уплътнения на мивките ви. Почистването на мивки не е никак лесна задача. Случва се в мивката да попаднат частички от храна, ксми или други твърди частици, които се наслояват дълбоко в каналите и могат в даден момент да доведат до течове в различни канални области, които да създадат сериозни кухненски проблеми и щети. За да предотвратите последните, вие трябва добре да прецените ситуацията и още при най-ранните симптоми за проблем с канализацията да се свържете с професионална фирма.

А ако искате проблемът Ви да бъде решен експресно , качествено, чисто и на разумни цени, то обадете се на посочените телефони, и нашите екипи от професионалисти ще се отзоват възможно най-бързо на посочения от Вас аддрес

Повикайте наш водопроводчик, за да отпуши мивката ви бързо, чисто и евтино!

Нашите специалисти имат богат опит във ВиК услугите и няма да ви подведат

Канал Експрес ЕООД е специализирана ВиК фирма с богат опит в извършването на всякакви видове водопроводни и канализационни услуги, които имат за цел да улеснят вашето ежедневие.